ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΝΗΜΑΤΟΣ ATLAS FA 10 040001009

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΝΗΜΑΤΟΣ ATLAS FA 10 040001009

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΝΗΜΑΤΟΣ ATLAS FA 10 040001009

Το ανταλλακτικό φίλτρο νήματος FA 10″ SX 25 mcr Atlas, από πλεκτές ίνες πολυπροπυλενίου είναι μη τοξικό και απολύτως κατάλληλο για πόσιμο νερό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή φίλτρου 10″ ιντσών ανεξαρτήτου κατασκευαστή.  Υψηλής ποιότητας φίλτρο νήματος, με ονομαστική διήθηση 25 micron, ιδανικό για να αφαιρεί ιζήματα (σκουριά, χώματα, άμμο, ασβέστης κ.α.). Για σωστή χρήση του φίλτρου θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 3-6 μήνες.

Είναι κατάλληλο για φιλτράρισμα σε οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές, δημοτικές και άλλες εξειδικευμένες εφαρμογές χάρη στο πολυπροπυλένιο το οποίο εγγυάται υψηλό επίπεδο χημικής και φυσικής συμβατότητας. Να μην χρησιμοποιείτε με μικροβιολογικά καθαρό ή άγνωστης ποιότητας νερό.

Είναι κατασκευασμένο από ομοιόμορφο νήμα πολυπροπυλενίου ισχυρό και ομοιογενές, τυλιγμένο σε ενισχυμένο εσωτερικό πυρήνα πολυπροπυλενίου. Κατά την χρήση ο εσωτερικός πυρήνας γίνεται άκαμπτος και μετατρέπεται σε μια συμπαγή κατασκευή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη επιφάνεια φιλτραρίσματος, με βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της διάρκειας ζωής του φίλτρου, με υψηλότερη σχέση κόστους / αποτελεσματικότητας.

Το ανταλλακτικό φίλτρο νήματος FA 10″ SX υψηλής απόδοσης, κατασκευάζεται στο εξειδικευμένο εργοστάσιο της Atlas Filtri στην Ιταλία. Η διαδικασία που ακολουθείται περιλαμβάνει την τυποποίηση της παραγωγής με ειδικό λογισμικό σε κάθε στάδιο, τη θερμομόνωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, την πλήρη αυτοματοποίηση ολόκληρης της γραμμής παραγωγής, από τη φόρτωση των πρώτων υλών μέχρι τη συσκευασία του τελικού προϊόντος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 150€

  • Εμφανίσεις: 585
  • Κωδικός Προϊόντος: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΝΗΜΑΤΟΣ ATLAS FA 10 040001009
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ